CONSUMER + LIFESTYLE

Integrerede kommunikationsløsninger er vejen frem, hvad enten der skal udvikles kampagner, kreative koncepter eller produktlanceringer. Forbrugerrettet kommunikation kræver det rigtige netværk og en kreativ forståelse. Ved at kombinere det optimale marketingmiks med en klar kommunikationsstrategi, får du en integreret og skræddersyet løsning, som tager højde for markedets vilkår – og sikrer din forretning den mest optimale PR-indsats.

VI HAR ALLE DE VÆRKTØJER, DU SKAL BRUGE

Branding og kommunikationsstrategi

Med en veltilrettelagt brand-strategi arbejder vi med integreret kommunikation, som et effektivt værktøj, der har langsigtet virkning og positiv effekt på opnåelsen af dine forretningsmål.

Kreativ konceptudvikling

En god ide er ikke bare en god ide – den helt rigtige gode ide skal både være nytænkende og kreativ, skal kunne sammenkædes med brand-DNA og skal fange modtagerens interesse, så konceptet fremmer kommunikationen af dit budskab. Vi har rigtig mange gode ideer!

Integrerede kampagner

  • Offentlige kampagner: Vi udvikler offentlige holdningskampagner og har bred erfaring med at idéudvikle, tilrettelægge, gennemføre og evaluere både større og mindre offentlige kampagner, hvor både politiske budskaber og værdibaserede holdninger skal kommunikeres.
  • Kommercielle kampagner: Et kreativt koncept med integrerede løsninger (film, SoMe, PR) der sammentænkes med marketingstrategier, kan styrke et salgsfremstød i en afgrænset periode – det er opskriften på en kommerciel kampagne.

Produktlanceringer/produkt-PR

Ved lancering af et nyt produkt, en kampagne eller en begivenhed udvikler vi konceptet og står for eksekvering i alle faser. Vi planlægger, eksekverer og følger op, så processen varetages fra start til slut. Vi tilsikrer, at selv den mindste detalje er velovervejet, og at budskabet bliver leveret til den relevante målgruppe.

Forbruger- og trendanalyse

Vi ved, hvad der kommer til at blive afgørende for forbrug og livsstil i fremtiden.  Vi har forbruger- og trendeksperter, der rådgiver i forhold til kommunikation og produktudvikling. Segmenteringer ændres ligesom trends over tid, i samspil med udviklingen af jeres produkt.  Vi analyserer os frem til den rette målgruppe for jer, både på kort og lang sigt, for at opnå en effektiv og målrettet presseindsats.

Events og event-eksekvering

Det er altid værdifuldt at møde sin målgruppe ’face to face’ for at få en tættere relation. Vi udvikler alt fra kunde-events til journalist- og blogger-events og pressemøder. Det er bare om at komme i gang!

Blogger-samarbejder

Hvad siger de nye regler inden for blogger samarbejder? Nej, det har de fleste ikke sat sig ind i – men det har vi selvfølgelig. Vi hjælper med alt fra blogger-strategi, eksekvering af samarbejdet til identificering af de rigtige samarbejdspartere.

Markedsføring og mediestrategi

Med en grundtanke om, at der altid skal være synergi mellem markedsføring og PR, skaber vi den optimale markedsføringsplan, baseret på kreative og klassiske aktiviteter. Vi udvikler alt fra mediestrategi til eksekvering – alt i tråd med øvrige kommunikationsaktiviteter.

Filmproduktion

Filmproduktion er ikke en videnskab, men et værkstøj til at fange interesse for en sag, budskab eller et produkt. Vi udvikler koncepter, drejebøger, storyline, booker skuespillere og følger filmteamet på optagelser. Vores film bliver anvendt på alt fra tv, sociale medier, web-tv og til websites.

KONTAKT

Maria Rasmussen
Direktør
+45 31 31 16 81
mra@primetime.dk

Vores arbejde

EN AF OS

PRIMETIME A/S | NØRREBROGADE 45 | 2200 KBH N | Tlf.: +45 3313 0525 | info@primetime.dk