Vi søger en ambitiøs juniorkonsulent

Ambitiøs juniorkonsulent søges

Juniorkonsulent med interesse for PR og teknologi

I Primetime søger vi en ambitiøs juniorkonsulent med interesse for tech, IT og consumer-PR til i afdelingen for branding og markedskommunikation med start i januar 2019.
Som juniorkonsulent i Primetime bliver du en del af et full-service kommunikationsbureau, som har rygende travlt, og derfor har vi mulighed for at tilbyde dig mange forskellige opgaver. Her får du bl.a. chancen for at arbejde med kunder, som tæller nogle af de største teknologivirksomheder på verdensplan. Dem udvikler vi kreative koncepter for, vi laver livsstils- og consumer- PR for deres produkter og tjenester, og vi løser projekter inden for corporate-kommunikation.

Om dig

Din studieretning er ikke afgørende, men vi forventer, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig, journalistisk eller kommunikationsfaglig uddannelse f.eks. på CBS, Københavns Universitet, Journalisthøjskolen eller RUC. Vi ser gerne, at du har et par år tilbage af din uddannelse. Derudover har du masser af drive og gå-på-mod, og du er sulten efter at løse udfordrende kommunikationsopgaver for virksomheder, der har teknologi som en del af deres kerneforretning. Du er grundig, arbejder med et godt overblik, og du kan tænke kreativt. Vigtigst af alt har du mod på at prøve kræfter med kommunikation i et af Danmarks største kommunikationsbureauer, hvor to dage sjældent er ens.
Som juniorkonsulent hos os bliver du en integreret del af hverdagen fra første færd, og du bliver tilknyttet faste projekter og kunder sammen med bureauets øvrige konsulenter. Du vil hurtigt få praktisk erfaring med et hav af forskellige opgaver inden for arbejdet med strategisk kommunikationsrådgivning, PR og kampagner, ligesom du vil få dine egne ansvarsområder.

Om Primetime

Vi er et af Danmarks største full-service kommunikationsbureauer og er en del Edelman-netværket, som er verdens største PR-netværk. Vi dækker en bred vifte af brancher, som tæller alt fra store offentlige organisationer og private virksomheder til NGO’er, iværksættere og enkeltpersoner.
Hos Primetime arbejder vi med kommunikation, reklame, marketing, PR, public affairs og meget mere. Det afspejler vores medarbejdere, som har vidt forskellige kompetencer og uddannelsesmæssige baggrunde. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores hold.

Er du interesseret, så send dit CV, en motiveret ansøgning og evt. referencer til chef for branding og markedskommunikation Morten Wehner på mw@primetime.dk.

Stillingen som juniorkonsulent er cirka 20 timer om ugen med opstart i det nye år. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Yderlig information: Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte nedenstående.

Morten Wehner

Chef for branding og markedskommunikation

+45 23 31 51 25
mw@primetime.dk

Jakob Høegh

Kommunikationsrådgiver

+45 61 65 21 81
jh@primetime.dk