Hvis vi selv skal sige det

Hvis vi selv skal sige det

Verden er fyldt med dårlig kommunikation – kommunikation, som slører budskaberne og fjerner fokus fra det vigtige og rammer helt ved siden af.

Når man sådan mister overblikket i forhold til omverdenen, har man brug for hjælp udefra og vel at mærke fra nogen, der har forstand på kommunikation og har prøvet det mange gange før. Som har erfaring i at lytte og give råd. Også de råd, som er svære at give og hårde at få.

Primetime er drevet af lige dele kreativitet og analyse. Og af 36 medarbejdere, som brænder for deres arbejde. Som løser kommunikationsopgaver i stort set alle genrer. Verden er kompleks. Derfor skal kommunikation være enkel. Det kan lyde banalt, men vi sætter en stor ære i, at vores kunder bliver set, hørt og – måske vigtigst af alt – forstået. Af deres kunder, samarbejdspartnere, opinionsdannere og magthavere. Vi kan ikke tvinge nogen til at lytte efter. Men vi kan sikre, at afstanden mellem budskab og modtager bliver mindre. Det er vi faktisk ret gode til. Hvis vi selv skal sige det.

Internationalt netværk – Edelman

Primetime er en integreret del af verdens største PR-bureau Edelman. Det betyder, at vi dagligt har dialog med de andre Edelman-bureauer over hele verden. På globalt plan har Edelman 4.800 medarbejdere og kontorer i 67 lande. Som kunde betyder det, at du let kan få adgang til nordiske eller europæiske markeder eller en global løsning. Alt kan skaleres, så det stemmer overens med dine behov.

Edelman er et familieejet bureau, og det kan mærkes. Både på kulturen og på de langsigtede investeringer, der foretages i virksomheden og medarbejdernes kompetencer for at sikre, at førerpositionen fastholdes. Læs mere om Edelman her.

Peter Sterup

Adm. direktør

+45 21 42 12 06
ps@primetime.dk