Kreative praktikanter

Kreative praktikanter til Primetime

Primetimes kreative hold har vokseværk, og vi leder derfor efter 2 praktikanter, der kan starte efter juleferien og fortsætte i 3-6 måneder alt efter, hvad der er mulighed for. Praktikopholdet er lønnet på 37 timer om ugen med et tilskud til SU på 4.000 kroner om måneden.

Om dig

Vi leder både efter den digitale indfødte med god forståelse for designprocesser, men også den kreative designer, der har en holdning til spatiering, og som ikke er bleg for at give sin mening til kende.

Uanset hvilken rolle, du befinder dig bedst i, er det vigtigt, at du kan bidrage til kreativ konceptudvikling, arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og er nysgerrig, stædig og stolt af dit fag. Du føler dig hjemme i Creative Cloud samt gerne Sketch. Og hvis du har kendskab til Wireframing, Prototyping, HTML5, CSS3, SaSS, Less, GWD, GSAP, diverse CMS’er og eller Webflow er det kun et plus.

Din hverdag i Primetime
Du kommer til at indgå i et team med andre AD’ere, projektledere og rådgivere på alle niveauer, men vi sætter en ære i, at du kommer rundt i hele huset, og kommer til at arbejde med en række forskellige kunder og kampagner. Vi planlægger et struktureret praktikforløb for dig, du får en fast praktikansvarlig, og vi sørger for, at du får en helhedsforståelse af livet på bureau. Fra idé til pitch til faktura. Din arbejdsdag i Primetime kommer til at bestå af at udvikle indhold til digitale platforme og sociale medier, men også i at idegenerere og udvikle kommunikationsplatforme.

Om Primetime
Vi er et dansk kommunikations- og reklamebureau, der er drevet af at ændre samtaler. Om virksomheder, brands og mennesker i samfundet, der omgiver os. Vi er en del af Edelman-netværket, som er verdens største netværk af kommunikationsbureauer. Vi har mange forskelligartede kunder, som tæller alt fra nogle af Danmarks mest anerkendte virksomheder, offentlige organisationer og NGO’er.

Primetime arbejder strategisk med kommunikation og rådgiver i kommunikationsspørgsmål af enhver art. Fra kreative koncepter og kampagner til public affairs-opgaver. Fra events til analyser og dataindsamling. Fra digitale strategier og løsninger til corporate branding og PR.

Vores cirka 40 medarbejdere har mange forskellige kompetencer og tæller bl.a. politiske, journalistiske, kommunikationsfaglige, kreative og andre faglige baggrunde. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores hold.

Tobias Enné

Kreativ + Digital chef

+45 28 62 09 77
te@primetime.dk