It-håndbog til ældre

It-håndbog til ældre

Samarbejde med TDC Group om it-håndbog til ældre

Langt de fleste ældre i Danmark har adgang til internettet og er godt i gang med at udforske de muligheder, som digitaliseringen medfører. Men potentialet er enormt, og det er ikke alle, der får det fulde udbytte af internettet. Derfor ønskede TDC Group at oplyse og uddanne den ældre del af befolkningen gennem udvikling af en it-håndbog.

Hvad gjorde vi?

Sammen med TDC Group stod Primetime for at udvikle håndbogen, der giver en grundlæggende indføring i internettets muligheder og faldgruber – udviklet og tilpasset sprogligt, visuelt og indholdsmæssigt specifikt til målgruppen.

Bogen er en kortfattet indføring i, hvordan man eksempelvis handler på nettet, hvordan man benytter e-mail, og hvordan man kan bruge sociale medier til at holde kontakten med sine nærmeste.

En integreret del af opgaveløsningen bestod af en række fokusgruppeinterviews med personer i målgruppen. Håndbogen er med andre ord baseret på viden om, hvilke informationer de ældre selv efterspørger, og hvilke behov, målgruppen har til formidling af temaet.

Primære aktiviteter:

– Målgruppe-analyse

– Konceptudvikling

– Projektstyring

– Tekstproduktion

– Design og layout

Du kan klikke her og læse den fulde version af håndbogen

Casper Hyldekvist

Direktør & partner

+45 26 88 98 06
ch@primetime.dk